Home > Valkenburg > Workshop boksen

Workshop Boksen

Boksen en kickboksen zijn sportieve sporten, waarbij respect hoog in het vaandel staat. Kickboksen als sport is helaas veel te vaak onterecht in een verkeerd daglicht is komen te staan. Akbaba Gym laat u de pracht zien van de achterliggende technieken en finesses. Deze workshop draagt daarnaast bij voor een stuk weerbaarheid, conditieverbetering en versterking van lichaam en concentratie. De workshop is een leuke en interessante activiteit voor iedereen die kennis wilt maken met de sport.

Combinatie WorkshopUiteraard kunnen we geheel op wens een workshop voor u samenstellen op basis van uw wensen en eisen. De workshop is een contactsport en er wordt ook getraind met protectiemateriaal, oa. bokshandschoenen en scheenbeschermers. Er kan dieper worden ingegaan op een stuk effectiviteit, zelfverdediging en weerbaarheid.

GroepenHet maakt niet uit hoe groot de groep is. Er geldt geen echt minimum of maximum, maar het is handig de groepsgrootte met ons te overleggen in verband met het aantal beschikbare docenten, die voor overzicht en de begeleiding dienen te zorgen.

IMG_4178.JPG

Het Laatste Nieuws

De Laatste Tweets

Le Baroque Valkenburg

Vind Ons Op Facebook