Akbaba Gym > Over ons

OVER ONS

Choice of Champions

Mijn naam is Ali Akbaba en ik ben de eigenaar van Akbaba Gym & SPRUITJE. Mijn voornaamste passie is het geven van lessen in zelfverdediging, mensen coachen én begeleiden. Dit alles vanuit mijn visie en expertise; zelf heb ik namelijk grote successen gekend in de vechtsport en wil deze kennis, kunde en passie graag overbrengen aan iedere geïnteresseerde. Ik ben zesvoudig kampioen boksen, vice Europees kampioen Muay Thai en was deelnemer aan het wereldkampioenschap 2009 in Thailand Bangkok.

 

Beschouw elk moment van het leven als een titelgevecht

Daarmee bedoel ik te zeggen dat iedere dag mentale rijkdom kan verschaffen, maar verwacht dit niet zonder slag of stoot. Alles in het leven is een deel van een leer- en groeiproces. Laat je niet uitsluitend leiden door het verleden of de toekomst, maar wees wakker op het huidige moment. Een dip kan voorkomen, besef echter wel dat dit in de ring een knock-out betekent. Leef nu, alert en met open geest.

Ik werk, denk en leef vanuit kernwaarden waar ik veel waarde aan hecht. Deze kernwaarden zijn discipline, wilskracht, doorzettingsvermogen, het omgaan met tegenslagen, het (ver)kennen van je eigen grenzen en respect hebben voor jezelf en anderen

akbaba gym over ons

 

Foto’s en impressie Akbaba Gym & SPRUITJE

Beelden zeggen meer dan woorden. Hier vind je een verzameling inspirerende foto's die een kijkje geven in ons dagelijks werk en de betrokkenheid van Akbaba Gym & SPRUITJE.

Het Laatste Nieuws

De Laatste Tweets

Vind Ons Op Facebook